Nőgyógyászati vagy intim laser

Vagina rejuvenáció és lézeres inkontinencia kezelés, a női külső nemi szervek megfiatalítása.


Nőgyógyászati vagy intim laser

A SmartXide Touch™ technológia egy innovatív, számítógép vezérelt, frakcionált CO2 lézerrel dolgozik, mely a kollagén­képződés serkentése által regenerálja az idő múlásával meggyengült rostokat. Az egyik legfejlettebb fotorejuvenációs módzsernek, a DOT™ technológiának kiemelkedő a biztonságossága és hatékonysága, köszönhetően a kifejlesz­tő DEKA cégnek. A MonaLisa Touch™ a világon el­sőként kifejlesztett lézer alapú vulvo-vaginális eszköz, amely Európán kívül az Amerikai Egyesült Államokat is meg­hódította, ahol jelenleg több mint 850 klinikán használják. Eddig 2500 ilyen készüléket helyeztek üzembe a világon, így naponta több mint tízezer MonaLisa Touch kezelést végeznek világszerte.

Az idő múlása a nők intim életére is hatással van

Az idő lassú, könyörtelen múlása működési és szerkezeti vál­tozásokat okoz az egész szervezetünkön, így a nemiszervekre is hatással van. A genitáliák szöveteiben a feszesség és hidratáltság elvesz­tése a hüvely nedvességtartalmának csökkenését okozza, mely kellemetlen közérzetet, viszketést, szárazságot, levert­séget, továbbá fájdalmat eredményez az együttlét során. A genitáliák atrófiája és a kollagénrostok fokozatos csök­kenése a vagina rugalmasságának elvesztéséhez vezet, és a nyálkahártya, mely dehidratált és kevésbé erezett lesz, vékonyabbá és megereszkedetté válik. A menopauzához közeledve a nők ösztrogén szintjének megváltozása rossz komfortérzetet eredményez és általá­nos hangulatukra, valamint párkapcsolatukra is negatív ha­tással van.

Korábban a hüvely helyreállítása csak súlyosabb betegségek esetén, műtéti úton volt elképzelhető, mára azonban egyre több nő fordul orvosához, hogy a genitáliák feszességének és működésének helyreállításával javítsák az életminőséget.

Ez a lézeres minimál invazív kezelés természetes és fájda­lommentes megoldást kínál a vagina megereszke­désére és a következményes jelenségekre, az öre­gedés lelassítására és bőrfiatalításra alkalmazott arckezelésekhez hasonló módszerrel. Azok a nők, akik úgy döntenek, hogy javítani sze­retnék vaginájuk állapotát, a MonaLisa Touch™ hatására rövid időn belül visszaszerzik magabiz­tosságukat és nőiességüket, s teljesen elfelejthetik a korábban zavaró kellemetlenségeket a mindenna­pi és párkapcsolati életükben. Ez az innovatív és fájdalommentes technológia visszaadja a vagina feszességét és hidratáltságát a hagyományos mű­tétek mellékhatásai nélkül.

Alkalmazási területek

  • a hüvely nyálkahártyájának atrófiája, lazasága
  • a hüvely nyálkahártyájának szárazsága, viszketése
  • stressz inkontinencia

A női genitáliák minimál invazív kezelésének klinikai vizsgálata:

A női genitáliák minimál invazív kezelésének klinikai vizsgálata

Az „A” grafikon azt mutatja be, hogy a vaginális atrófia fő tünetei (égő érzés, viszketés, szárazság, közösülés alatti fájdalom, lazaság) az első, második és harmadik kezelés után. A hüvely szárazsága az első kezelés után a páciensek 48%-ánál, a harmadik után 76%-uknál szűnik meg. A hüvely lazasága a páciensek 90%-a szerint javult a harmadik kezelése után.

A „B” grafikon azt mutatja be, hogy a stressz inkontinencia egyes tünetei milyen mértékben csökkennek a harmadik MonaLisa Touch kezelés után. A sürgős vizelési inger a páciensek közel 70%-ánál szűnik meg, a stressz inkontinencia kezelt nők csaknem 60%-ánál csökken.

A vizsgálatot a San Raffaele kórház Nőgyógyászati osztályán végezték uro-genitális atrófiás pácienseknél. [Courtesy of S. Salvatore, M.D. - IRCCS San Raffaele Hospital. Milan, Italy]

Előkészítés

A MonaLisa Touch kezelés különösebb előkészítést nem igényel. A kezelésre a legalkalmasabb időpont a menstruációs ciklus első hete. 

A kezelés

A MonaLisa Touch kezelés időtartama kb. 15 perc. A kezelés nem jár fájdalommal, csupán melegség érzet tapasztalható.

A MonaLisa Touch kezelés után a páciens azonnal munkaképes. 

Kezelések száma

A nemzetközi tapasztalatokon alapuló, 3 kezelésből álló kúrát ajánljuk.

A kezelés ára

Az első és második kezelés 150.000 Ft/alkalom, 

harmadik kezelés 100.000 Ft.

BŐVEBB INFORMÁCIÓ ÉS BEJELENTKEZÉS:

+36303487111

Pácienseink mondták:

"Kedves Doktornő!

Szeretnék köszönetet mondani az intim laser (Monalisa Touch) kezeléssel elért eredményért, amely mind a párom és az én szubjektív tapasztalatainkkal, mind objektíven (kegel intim tréner tesztprogram) nagyon markánsan mérhető. Mivel én sokkal jobban hiszek az objektív, számokkal kifejezhető eredményekben, mint a szubjektív érzéseken alapuló, mindenkinek mást jelentő megközelítésekben, ezért, hogy a kezelések előtti, és az az utáni állapot mérni tudjam, beszereztem egy Kegel8 Ultra 20 intim trénert, amelynek van teszt programja, és mérési tartománya 0-90 mA. A tájékoztató szerint "Sok nő azt tapasztalta,hogy az izomstimulációt 25mA-nál kezdte érezni" 

 Az én intim laser előtti mérési eredményem 20mA volt. tehát innen indultam. (közel átlagos)

Mivel a kezelések között 6 hét telik el, ezért az első kezelés után 5 héttel mértem meg az érzékelésem szintjét, amely már csak 13mA volt. 

A második kezelést követően 5 héttel ez az érték 7mA !!!!!!

A harmadi kezelést követően még csak tíz nap telt el, de már nem tudtam tovább várni azzal, hogy megköszönjem ezt az oriási minőségi változást, amely az intim együttléteinkben bekövetkezett. Visszatérve, a harmadik kezelést tíz nappal követően, az izomstimulációt  6mA-nál érzékeltem. Jól látható a változás mértéke, amely azonban nem lepett meg, ugyanis a személyes élményeink -amelyek  viszont megdöbbentőek voltak- már felkészítettek erre az eredményre.

A szubjektív érzések leírása nem fér bele sem az irodalmi nyelvhasználatba, sem a PC követelményrendszerbe. A kezelést követően 2-3 múlva javasolják leghamarabb az intim együttlétet, mi kb egy hetet vártunk. Húsz év alatt mindössze kétszer fordult elő, hogy a párom hamarabb érte el  a "La petite mort"-ot  mint én. Először a lányunk születése utáni első együttlétünknél, másodjára pedig most. Az első kezelés óta, erről a témáról csak szuperlatívuszokban tudok beszélni. Magamról: 51 éves vagyok, 20 éve házas ugyanazzal a partnerrel, egészséges, nem szenvedek semmilyen jellegű inkontinenciában, és a kezelések előtt meg voltunk róla győződve róla, hogy a házaséletünk nagyszerű. A párom le is akart beszélni erről a kezelésről, mert félt a lézeres beavatkozás esetleges következményeitől. Természetesen keresztülvittem az akaratomat:)))))  és az elért eredmények engem igazoltak, nyertem tőle sok  "nagyon igazad volt" mondatot és sok köszönömöt.

Miért vettem igénybe az intim laser kezelést?

Kifejezetten az intim együttlétek minőségének még jobbá tétele volt a célom, ami 100%-ban teljesült.

Ajánlom mindazoknak, akiknél az intim együttlétek nem tökéletesek, és azoknak is akik úgy érzik minden rendben ezen a területen, de még jobbá szeretnék azt tenni a maguk, és a partnerük számára. Természetesen azoknak is akiknek ez valamilyen ok miatt egészségügyileg javasolt, csak ahhoz nem tudok érdemben hozzászólni.

Végül, de nem utolsó sorban szeretném megköszönni a Feketesas Klinika dolgozóinak a nagyon segítőkész, minden kérdésre kiterjedő tájékoztatását, és páciensközpontú ügyintézését.  

Óriási köszönettel: N. Ilona (Szeged)"

 

“55 éves vagyok, második férjem 15 évvel fiatalabb nálam. A szexualitás nagyon fontos része a kapcsolatunknak. Pár évvel ezelőtt vettem észre, hogy egyre gyakrabban okoz gondot az aranyerem, amiről 29 éves korom óta, az első fiam szülése óta tudtam hogy van, de ritkán szenvedtem tőle.


Ahogyan telt az idő, egyre inkább úgy éreztem, hogy a fájdalom erősödik és egyre gyakoribb, illetve köze lehet a szexuális élményekhez. Izgalmi állapotban és szeretkezés közben fájt, orgazmus után pedig minden egyes alakalommal erős fájdalmakat éltem
át. Ez addig fokozódott, amíg már szinte folyamatosan kínzott.
Erről konzultáltam is a nőgyógyászommal, aki megerősített abban, hogy a korom, a szex és az aranyérprobléma összefügghetnek egymással. Mivel az intimlézert ajánlják vizeletvisszatartási problémák kezelésére, arra gondoltam, hogy talán az én gondomon is segíthet. Ezért vágtam bele nyáron a kezelésbe.

Már az első intimlézer kezelés hatására teljesen elmúltak az aranyér problémáim, újra élvezetesek az együttlétek és a napjaim is fájdalommentesek!

Ezúton is köszönöm a Feketesas Klinika hozzáértő segítségét!
A fenti vélemény név nélküli megjelenéséhez ezúton hozzájárulok."
 

 

Vissza

Feketesas Magánklinika | Készítette: Innovip.hu Kft.