Nőgyógyászati vagy intim laser

Vagina rejuvenáció és lézeres inkontinencia kezelés, a női külső nemi szervek megfiatalítása.


Nőgyógyászati vagy intim laser

A SmartXide Touch™ technológia egy innovatív, számítógép vezérelt, frakcionált CO2 lézerrel dolgozik, mely a kollagén­képződés serkentése által regenerálja az idő múlásával meggyengült rostokat. Az egyik legfejlettebb fotorejuvenációs módzsernek, a DOT™ technológiának kiemelkedő a biztonságossága és hatékonysága, köszönhetően a kifejlesz­tő DEKA cégnek. A MonaLisa Touch™ a világon el­sőként kifejlesztett lézer alapú vulvo-vaginális eszköz, amely Európán kívül az Amerikai Egyesült Államokat is meg­hódította, ahol jelenleg több mint 850 klinikán használják. Eddig 2500 ilyen készüléket helyeztek üzembe a világon, így naponta több mint tízezer MonaLisa Touch kezelést végeznek világszerte.

Az idő múlása a nők intim életére is hatással van

Az idő lassú, könyörtelen múlása működési és szerkezeti vál­tozásokat okoz az egész szervezetünkön, így a nemiszervekre is hatással van. A genitáliák szöveteiben a feszesség és hidratáltság elvesz­tése a hüvely nedvességtartalmának csökkenését okozza, mely kellemetlen közérzetet, viszketést, szárazságot, levert­séget, továbbá fájdalmat eredményez az együttlét során. A genitáliák atrófiája és a kollagénrostok fokozatos csök­kenése a vagina rugalmasságának elvesztéséhez vezet, és a nyálkahártya, mely dehidratált és kevésbé erezett lesz, vékonyabbá és megereszkedetté válik. A menopauzához közeledve a nők ösztrogén szintjének megváltozása rossz komfortérzetet eredményez és általá­nos hangulatukra, valamint párkapcsolatukra is negatív ha­tással van.

Korábban a hüvely helyreállítása csak súlyosabb betegségek esetén, műtéti úton volt elképzelhető, mára azonban egyre több nő fordul orvosához, hogy a genitáliák feszességének és működésének helyreállításával javítsák az életminőséget.

Ez a lézeres minimál invazív kezelés természetes és fájda­lommentes megoldást kínál a vagina megereszke­désére és a következményes jelenségekre, az öre­gedés lelassítására és bőrfiatalításra alkalmazott arckezelésekhez hasonló módszerrel. Azok a nők, akik úgy döntenek, hogy javítani sze­retnék vaginájuk állapotát, a MonaLisa Touch™ hatására rövid időn belül visszaszerzik magabiz­tosságukat és nőiességüket, s teljesen elfelejthetik a korábban zavaró kellemetlenségeket a mindenna­pi és párkapcsolati életükben. Ez az innovatív és fájdalommentes technológia visszaadja a vagina feszességét és hidratáltságát a hagyományos mű­tétek mellékhatásai nélkül.

Alkalmazási területek

  • a hüvely nyálkahártyájának atrófiája, lazasága
  • a hüvely nyálkahártyájának szárazsága, viszketése
  • stressz inkontinencia

A női genitáliák minimál invazív kezelésének klinikai vizsgálata:

A női genitáliák minimál invazív kezelésének klinikai vizsgálata

Az „A” grafikon azt mutatja be, hogy a vaginális atrófia fő tünetei (égő érzés, viszketés, szárazság, közösülés alatti fájdalom, lazaság) az első, második és harmadik kezelés után. A hüvely szárazsága az első kezelés után a páciensek 48%-ánál, a harmadik után 76%-uknál szűnik meg. A hüvely lazasága a páciensek 90%-a szerint javult a harmadik kezelése után.

A „B” grafikon azt mutatja be, hogy a stressz inkontinencia egyes tünetei milyen mértékben csökkennek a harmadik MonaLisa Touch kezelés után. A sürgős vizelési inger a páciensek közel 70%-ánál szűnik meg, a stressz inkontinencia kezelt nők csaknem 60%-ánál csökken.

A vizsgálatot a San Raffaele kórház Nőgyógyászati osztályán végezték uro-genitális atrófiás pácienseknél. [Courtesy of S. Salvatore, M.D. - IRCCS San Raffaele Hospital. Milan, Italy]

Előkészítés

A MonaLisa Touch kezelés különösebb előkészítést nem igényel. A kezelésre a legalkalmasabb időpont a menstruációs ciklus első hete. 

A kezelés

A MonaLisa Touch kezelés időtartama kb. 15 perc. A kezelés nem jár fájdalommal, csupán melegség érzet tapasztalható.

A MonaLisa Touch kezelés után a páciens azonnal munkaképes. 

Kezelések száma

A nemzetközi tapasztalatokon alapuló, 3 kezelésből álló kúrát ajánljuk.

A kezelés ára

Az első és második kezelés 150.000 Ft/alkalom, 

harmadik kezelés 100.000 Ft.

BŐVEBB INFORMÁCIÓ ÉS BEJELENTKEZÉS:

+36303487111

Vissza

Feketesas Magánklinika | Készítette: Innovip.hu Kft.