Laseres szőrtelenítés

Fájdalom nélküli szőrtelenítés maximális komforttal


Laseres szőrtelenítés

A Motus LD kezelőfeje nagyteljesítményű 810 nm-es dióda fényforrás alkalmaz, mely a világosabb és a sötétebb bőrtípusok kezelésére is alkalmas. Az egyedi DEKA CoolWin hűtőtechnológiának köszönhetően hűvösen tartja a bőrt a kezelés alatt, ez megfelelő komfortérzetet biztosít a pácienseknek és védi a bőr.

A szőrtelenítés új korszaka

A szőrtelenítő készülékek piaca nagyon összetett, számos gyártó kínálja a készülékeit a kiélezett versenyben. Minden klinikán a legjobb ellátást próbálják nyújtani a pácienseknek, de tudnunk kell különbséget tenni a szőrtelenítő lézerek között.

A DEKA készülékek Európa legnagyobb lézergyártó cégének termékei. Az évtizedekre visszatekintő múlt, a fejlesztési és klinikai tapasztalatok, az európai gyártás és a forgalmazás a világ több mint 60 országában világszerte a legismertebb és legelismertebb lézerek közé emelte a DEKA készülékeket.

Az Alexandrit lézer új koncepciója

A Motus AX új rendszere a DEKA által tervezett MOVEO technológián alapul. 

A MOVEO kezelőfej segítségével a nem kívánatos szőrszálakat egy új módszerrel távolítjuk el, mely könnyebb, gyorsabb, biztonságosabb és hatékonyabb (fájdalommentes kezelés, sötétebb bőrtípusra is alkalmazható).

Előnyök határok nélkül

A DEKA az Alexandrit lézerrel való szőrtelenítésben legyőzte az akadályokat és a nehézségeket, valamennyi előnyét megtartva. A MOVEO technológia használata egyszerű, speciális bőrfelületeken is eltávolítja a nem kívánt szőrszálakat, gyorsaságát pedig a 20 mm átmérőjű zafír fejnek köszönheti. A kis területen végzett ismételt mozdulatokkal fokozatosan felmelegíti a szőrtüszőket, amelyek így elpusztulnak és a páciens egy fájdalommentes és mellékhatás nélküli kezelést kap.

A kezelésről:

A Moveo HR lézeres szőrtelenítés különösebb előkészítést nem igényel. Célszerű a kezelendő területen a teljes szőrzetet a kezelés előtti napon borotvával eltávolítani. Nem javasolt a napozás és a szoláriumozás a kezelést megelőző héten.

A Moveo HR lézeres szőrtelenítés után a páciens azonnal munkaképes. Enyhe bőrpír, vagy a szőrtüszők körül duzzanat (ödéma) kialakulhat, mely néhány óra alatt elmúlik. Kezelés után a bőr óvatos ápolást igényel, emellett legalább két hétig fokozott fényvédelem javasolt.

Már 2-4 kezeléssel is látványos eredmény érhető el (régiótól függően), de a tartós szőrtelenítéshez ismételt kezelések elvégzését javasoljuk (6-8 kezelésből álló kúra, melyre 4-6 hetente kerülhet sor).

Évente egy fenntartó kezelés szükséges.

Az árak egy alkalomra vonatkoznak!

Arc lézeres szőrtelenítése

Bajusz: első kezelés 15 000 Ft, minden további kezelés 10 000 Ft

Áll: első kezelés 15 000 Ft, minden további kezelés 10 000 Ft

Áll + bajusz: első kezelés 20 000 Ft, minden további kezelés 15 000 Ft

Karok lézeres szőrtelenítése

Alkarok: 20 000 Ft

Felkarok: 30 000 Ft

Urak részére 40 000 Ft

Hajlatok lézeres szőrtelenítése

Hónaljak: 15 000 Ft

Urak részére 20 000 Ft

Bikinivonal: 20 000 Ft

Teljes intim: első kezelés 30 000 Ft, minden további kezelés 20 000 Ft

Lábak lézeres szőrtelenítése

Lábszárak: első kezelés 45 000 Ft, minden további kezelés 40 000 Ft

Combok: 50 000 Ft

Törzs lézeres szőrtelenítése

Mellkas: 40 000 Ft

Mellbimbó körül: első kezelés 18 000 Ft, minden további kezelés 15 000 Ft

Has: 40 000 Ft

Hascsík (köldök alatt): 20 000 Ft

Vállak: 30 000 Ft

Hát: 60-80 000 Ft

A test egyéb területein, előzetes konzultáció alapján 15 000 Ft-tól

TÖBB TERÜLET VAGY KEZELÉS ESETÉN KÉRJE EGYÉNI ÁRAJÁNLATUNKAT!

Vissza

Feketesas Magánklinika | Készítette: Innovip.hu Kft.