Bőrfiatalítás-rejuvenáció

Rejuvenáció a plasztikai sebész szakértelmével


Bőrfiatalítás-rejuvenáció

Bőrgyógyász, illetve plasztikai sebész által végzett laser kezelések sorát kínáljuk Önnek számos bőrprobléma megoldására valamint bőrfiatalítás céljából:

Lézeres bőrfiatalítás, hegkezelés, pigmentfolt eltávolítás frakcionált CO2 lézerrel:

Az öregedés jelei már fiatal korban megjelenhetnek. Bőrünk fakóvá, petyhüdtté válik, majd ráncok, pigmentfoltok keletkeznek. A frakcionált CO2 lézeres kezelés hatására ezek az elváltozások eltűnnek, a páciensek bőre éveket fiatalodhat. A szén-dioxid lézer kiválóan alkalmas az arc, a nyak , a dekoltázs, valamint a kézfejek bőrének fiatalítására. Alkalmazási területe továbbá műtéti, vagy pattanások miatt visszamaradt hegek, illetve terhességi csíkok (striák) kezelése.

A kezelésről:

A kezelés enyhe fájdalommal járhat. A beavatkozás után a bőrfelületen gyulladás alakul ki, ez a terápiás hatás része, általában 1-2 napig tart. Ebben a gyulladt periódusban leginkább a hűtést és a hideg vizet tolerálja a bőr. Ezt követően 2-3 napon át tartó hámlás jelentkezik, amely szintén a bőr megújulásának elengedhetetlen fázisa. Egy hét elteltével már szemmel látható a javulás, de az új kötőszöveti rostok felépülésével a leglátványosabb változás 2-3 hónap múlva várható. A kezelés kifejezett fényérzékenyítő hatása miatt a szolárium és a napozás nem megengedett, illetve magas faktorszámú fényvédőkrém használata szükséges. A nagyobb biztonság érdekében a lézeres kezeléseket ősztől tavaszig végezzük.

Jelenleg a széndioxid lézer jelenti a legkorszerűbb eljárást a bőr megújításának tekintetében a nem sebészeti beavatkozások közül. 

Frakcionált CO2 lézeres kezelés áraink:

Arc: 100 000 Ft

Nyak: 80 000 Ft

Dekoltázs: 80 000 Ft

Arc-nyak: 150 000 Ft

Nyak-dekoltázs: 140 000 Ft

Kézfejek (mindkettő): 60 000 Ft

Szemhéjak: 50 000 Ft

Száj körül: 50 000 Ft

Pácienseink mondták:

"Szeretnék köszönetet mondani a Feketesas Klinikának! Nagyon régóta szenvedtem a pattanások okozta hegek miatt, amit semmivel sem tudtam eltüntetni, elhalványítani, nagyon látszódtak, csúnya volt a bőröm, ezáltal sokkal idősebbnek néztem ki a koromnál. CO2 Frakcionált Lézer kezelésen vettem részt a klinikán Kocsis Ádám doktor úrnál. Hihetetlen volt az eredmény az első kezelést követően, a hegek többsége az arcomon eltűnt, a bőröm pedig kisimult. A mélyebb hegek még látszódtak egy kicsit, de azok is sokkal szebbek lettek, így még egy kezelésen vettem részt. Múlt héten volt a második kezelés, de már most látom, hogy azok a hegek, amik még halványan látszódtak, azok is szépen eltűntek. Bátran merem ajánlani, azoknak akiknek pattanás okozta hegek maradtak meg az arcukon, hihetetlen a végeredmény. Van megoldás nekünk is, hogy szép feszes arcbőrünk legyen. Továbbá köszönöm Veres Katalin-nak a mérhetetlen kedvességet és segítőkészséget. Hálás vagyok, hogy a Feketesas Klinikát választottam!"

"Március 4-én egy frakcionált CO2 lézer kezelésen jártam a Feketesas Klinikán, ahol már a recepción kedves volt a fogadtattás. Kocsis Ádám doktor nagy türelemmel kezelte az arcot és a szemhéjakat, majd elmagyarázta az utókezelés lépéseit, amelyhez ajándék krémeket is kaptam a recepciós hölgytől. Most 3 hét után egy ragyogó, bőrhibáktól mentes arc tekint vissza rám a tükörből és a felületi ráncok is sokat halványultak, bár úgy érzékelem, hogy ez a "szépülési" folyamat még mindig tart! Köszönöm ezt az igazi tavaszi megújulást a Feketesas Klinikának!"

Bőrfiatalítás az Nd:Yag lézerrel:

A bőrbe hatoló lézerfény-nyaláb elnyelődik a bőr mélyebb rétegeiben. A lézerfény energiája hővé alakul és természetes úton regenerálódást provokál a bőrben. Ennek hatására a bőrben lévő sejtek fokozott kollagén, hyaluronsav termelésbe kezdenek. Az ér újraképződés hatására ez a folyamat még intenzívebbé válik. A bőrfeszesítés az adott bőrterület nagyságától függően 20-60 percet vesz igénybe.

Nd:YAG lézeres kezelés áraink:

Arc: 60 000 Ft

Nyak: 50 000 Ft

Dekoltázs: 80 000 Ft

Kezek: 50 000 Ft

 

Vissza

Feketesas Magánklinika | Készítette: Innovip.hu Kft.