TABUK NÉLKÜL..

Köszönjük Kedves Páciensünk őszinte és hiteles véleményét, melyet előzetes engedélyével változtatás nélkül teszünk közzé.

Számunkra rendkívül fontos, hogy ebben a tabunak számító témában is visszajelzést kapjunk, a levél közzétételével pedig bízunk benne, hogy segítünk tétovázó Nőtársainknak a döntés meghozatalában..

"Kedves Doktornő!

Szeretnék köszönetet mondani az intim laser (Monalisa Touch) kezeléssel elért eredményért, amely mind a párom és az én szubjektív tapasztalatainkkal, mind objektíven (kegel intim tréner tesztprogram) nagyon markánsan mérhető.

Mivel én sokkal jobban hiszek az objektív, számokkal kifejezhető eredményekben, mint a szubjektív érzéseken alapuló, mindenkinek mást jelentő megközelítésekben, ezért, hogy a kezelések előtti, és az az utáni állapot mérni tudjam, beszereztem egy Kegel8 Ultra 20 intim trénert, amelynek van teszt programja, és mérési tartománya 0-90 mA. A tájékoztató szerint "Sok nő azt tapasztalta,hogy az izomstimulációt 25mA-nál kezdte érezni" 

 Az én intim laser előtti mérési eredményem 20mA volt. tehát innen indultam. (közel átlagos)

Mivel a kezelések között 6 hét telik el, ezért az első kezelés után 5 héttel mértem meg az érzékelésem szintjét, amely már csak 13mA volt. 

A második kezelést követően 5 héttel ez az érték 7mA !!!!!!

A harmadi kezelést követően még csak tíz nap telt el, de már nem tudtam tovább várni azzal, hogy megköszönjem ezt az oriási minőségi változást, amely az intim együttléteinkben bekövetkezett. Visszatérve, a harmadik kezelést tíz nappal követően, az izomstimulációt  6mA-nál érzékeltem. Jól látható a változás mértéke, amely azonban nem lepett meg, ugyanis a személyes élményeink -amelyek  viszont megdöbbentőek voltak- már felkészítettek erre az eredményre.

A szubjektív érzések leírása nem fér bele sem az irodalmi nyelvhasználatba, sem a PC követelményrendszerbe. A kezelést követően 2-3 múlva javasolják leghamarabb az intim együttlétet, mi kb egy hetet vártunk. Húsz év alatt mindössze kétszer fordult elő, hogy a párom hamarabb érte el  a "La petite mort"-ot  mint én. Először a lányunk születése utáni első együttlétünknél, másodjára pedig most. Az első kezelés óta, erről a témáról csak szuperlatívuszokban tudok beszélni.

Magamról: 51 éves vagyok, 20 éve házas ugyanazzal a partnerrel, egészséges, nem szenvedek semmilyen jellegű inkontinenciában, és a kezelések előtt meg voltunk róla győződve róla, hogy a házaséletünk nagyszerű. A párom le is akart beszélni erről a kezelésről, mert félt a lézeres beavatkozás esetleges következményeitől. Természetesen keresztülvittem az akaratomat:)))))  és az elért eredmények engem igazoltak, nyertem tőle sok  "nagyon igazad volt" mondatot és sok köszönömöt.

Miért vettem igénybe az intim laser kezelést?

Kifejezetten az intim együttlétek minőségének még jobbá tétele volt a célom, ami 100%-ban teljesült.

Ajánlom mindazoknak, akiknél az intim együttlétek nem tökéletesek, és azoknak is akik úgy érzik minden rendben ezen a területen, de még jobbá szeretnék azt tenni a maguk, és a partnerük számára. Természetesen azoknak is akiknek ez valamilyen ok miatt egészségügyileg javasolt, csak ahhoz nem tudok érdemben hozzászólni.

Végül, de nem utolsó sorban szeretném megköszönni a Feketesas Klinika dolgozóinak a nagyon segítőkész, minden kérdésre kiterjedő tájékoztatását, és páciensközpontú ügyintézését.  

Óriási köszönettel: N. Ilona (Szeged)"

/A fotó illusztráció/

 

2022.06.11.

Vissza

Feketesas Magánklinika | Készítette: Innovip.hu Kft.