A rendszeres szűrés életet menthet!

Örömmel értesítjük Pácienseinket, hogy Emlődiagnosztikai szakrendelésünk a hét minden napján elérhető, ezzel jelentősen lerövidült a várakozási idő!

Klinikánkon kizárólag teljeskörű emlődiagnosztikai licence vizsgával és nagy gyakorlattal rendelkező radiológus szakorvosok végeznek mell ultrahang vizsgálatot!

Sokan kérdezik, mi különbözteti meg az emlő-radiológust az általános radiológustól? Mit tanulnak éveken keresztül, sok ezer vizsgálatot végezve, hogy emlődiagnosztikai jártasságot szerezzenek?

-Az emlők valamennyi vizsgálómódszeréhez kell érteniük, tudják mikor melyiket és milyen sorrendben szükséges végezni

-Ha a panaszok hátterében nem találnak eltérést tudják mikor lehet megnyugodni és mikor kell további vizsgálatot végezni

-Ha a vizsgálatok során valamilyen elváltozást találnak, el tudják dönteni, szükséges-e mintavétel és el is tudják végezni azt

-Megtanulták, hogy a hölgyek különböző életszakaszaiban melyik elváltozás normális, és melyik kóros

Minden Nőnek ismernie kell a saját testét!

Az emlőrák világszerte a leggyakoribb daganat a nők körében. Szakirodalmi adatok szerint minden 8. nőnél várható emlőrák kialakulása. Évente mintegy 2000 nő életét követeli Magyarországon!

Javasoljuk havonta a rendszeres önvizsgálatot (mensest követően ideális). A szűrővizsgálat évente ajánlott. Panasz esetén azonnal forduljon szakorvoshoz!

Ha kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal!

Dr. Hoffmann Csilla

Dr. Telek Anna

Bejelentkezés:

+36303487111

info@feketesasklinika.hu

2021.04.12.

Vissza

Feketesas Magánklinika | Készítette: Innovip.hu Kft.